top of page
Dă-ți voie să înflorești

 

...pentru că ai dreptul și meriți să te bucuri de Viață, nu să o înduri...

preia controlul

VIEȚII TALE.

 

 

Tu ești singurul responsabil pentru propria ta viață. TU ești cel care poate alege clipă de clipă să schimbe totul sau să meargă pe același tipar. Ai șansa să decizi aici și acum viitorul tău. 

coaching Raluca Rusu
nu mai visa
TRĂIEȘTE!

 

Toate acele vise pe care le aveai când erai copil, toate acele dorințe ascunse, nespuse, toate acele speranțe pe care inima ta ți le șoptea cândva...sunt acolo!

Poate că viața te-a luat pe sus și n-ai mai îndrăznit să te întorci la ele. Poate cu timpul ți s-au părut copilării și le-ai ascuns în profunzimile sufletului tău. Dar toate sunt acolo. 

 

Găsește-ți curajul de a te uita la copilul care ai fost și întreabă-l cu deschidere ce își dorește de la viață. Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme să fii cine îți dorești tu să fii. Nu există limită de timp pentru a decide care este calea pe care vrei să mergi. Poți în fiecare moment să schimbi tot sau să mergi în aceeași direcție. Alegerea este a ta! Nu există reguli în această privință. Ești liber să fii cum vrei tu să fii. Ești liber să mergi în direcția viselor tale oricând, fără să te justifici, fără să dai explicații, fără să ceri voie altcuiva. Ești liber să fii TU!

 

Trăiește viața pe care ți-o dorești! Ai venit pe acest Pământ pentru a experimenta și pentru a te bucura de viață, nu pentru a o îndura și a te chinui. Alege-te pe tine!

 Programează 
o ședință de coaching

Valorifică-ți

propriul potențial!

 

Descoperă-ți și manifestă-ți propriul potențial. Tu deții deja toate acele resurse de care crezi că ai nevoie. Trebuie doar să devii conștient de acest lucru. Recunoaște-ți unicitatea, descoperă-ți menirea și oferă lumii talentul tău.

Ești unic și minunat!

 

Raluca Rusu coaching
Raluca Rusu coaching

Nume *

Email *

Telefon *

Subiect

Mesaj

Mesajul tău a fost trimis cu succes!

IA-ȚI ÎNAPOI

PROPRIA VIAȚĂ.

 

Nu te-ai săturat să trăiești conform așteptărilor celorlalți?

Nu te-ai săturat să te pui mereu pe ultimul loc?

Nu te-ai săturat să fii un sclav în propria ta viață?

 

E timpul să te asumi! E timpul să te descoperi pe tine: cine ești TU fără ceilalți? Care sunt visele tale? Care sunt nevoile și dorințele tale? Ce te face să vibrezi și să te bucuri de viață? 

 

Doar având grijă de TINE, vei putea avea grijă și de cei din jurul tău. Dacă tu nu ești în perfectă armonie cu tine, cum ai vrea să fii cu ceilalți?

 

 IMG_20180630_141031.jpg

Raluca Rusu - formator personal

"

Raluca a aparut in viata mea ca raspuns al multor rugaciuni. De 7 ani studiez carti de self help, am facut cursuri de coaching si mereu am crezut ca imi pot rezolva singura problemele prin introspectie sau urmand anumite formule gasite in carti. Am facut mici progrese pe cont propriu dar au durat ani si motivatie maxima. Intr-un final ...citește în continuare aici...

 

Ioana - Profesor, Londra

"

"

Am întâlnit-o pe Raluca într-un moment delicat si disperat al vieții mele. Era un moment de cumpăna...

Nu o văzusem înainte, nu știam nici măcar cum arată. Dar de la prima ei privire am știut că nu ajunsesem întâmplator la ea. ...citește în continuare aici...

 

Anamaria, Cluj-Napoca

"

"

Abonează-te la newsletter.

Fii la curent cu toate noutățile!

coaching Raluca Rusu

Mulţumesc, în primul rând pentru dăruirea şi energia pe care le-ai investit pentru a crea un cadru de acces spre vindecarea sufletului, aducându-ne mai aproape de conştientizări legate de modul in care acţionăm, sau doar reacţionăm la ceea ce ni se întâmplă. Îmi place că ...citește în continuare aici...

 

Monica I., Satu-Mare

"

PayPal ButtonPayPal Button
Raluca Rusu coaching
Raluca Rusu coaching
Raluca Rusu coaching
bottom of page