DESPRE MINE

În plan personal sunt fiică, soție și mamă a 3 copii minunați (2 băieți și o fetiță), de la care învăț în permanență câte ceva nou. Dar înainte de toate, sunt o femeie asumată, conștientă, care se bucură de propria sa feminitate și care trăiește fiind îndrăgostită de Viață. Sunt recunoscătoare pentru tot ce sunt și am, pentru tot ce primesc și ce pot să ofer. Sunt recunoscătoare pentru Tot Ceea Ce Este.

 

Mi-am cunoscut și mi-am îmbrățișat umbra, fapt care m-a făcut să mă asum, să mă recunosc și să mă accept exact așa cum sunt. Sunt într-o continuă învățare și deschidere către cunoaștere, ceea ce mă face să fiu atentă și receptivă la fiecare om care trece prin viața mea. Am convingerea că oamenii pot învăța foarte multe unii de la ceilalți dacă sunt prezenți și își dau voie să vadă dincolo de măști și aparențe.

 

Dacă ar fi să îmi aleg un principiu după care să îmi ghidez alegerile, acela ar fi că ”nimic nu se întâmplă fără voia Divinității”. Astfel, am încredere că lucrurile se petrec exact așa cum este cel mai potrivit pentru toți cei implicați. De asemenea, de-a lungul timpului, am învățat că Viața se desfășoară conform lentilelor prin care o privești. Caut să găsesc mereu sacralitatea lucrurilor de care sunt înconjurată și chiar dacă nu îmi iese întotdeauna, în momentele mele de liniște, realizez asta și rescriu informația primită.

”Sărbătorește-ți Viața” - 2015.

fotograf: Ovi Pîrvu

Jurnal de Cuplu

fotograf: Ovi Pîrvu

Raluca Rusu, Coach & Trainer

NLP Coach, Trainer de Dezvoltare Personală, Mediator

Consilier de Dezvoltare Personală acreditat ANC

Founder & President Edu Evolve Training,

Co-founder Jurnal de Cuplu

Life Coach, Corporate Adviser

Psychological Profiler

Speaker Motivațional

Autor al cărții Ghidul Relației de Cuplu

Din punct de vedere profesional, sunt NLP-Coach (Institutul Kutschera din Austria), trainer acreditat ANC, mediator (Institutul Transilvam de Mediere). Sunt practician certificat în tehnica tibetană de vindecare Prananadi (gradul 2+), Theta Healing, masaj tantric. Am fost inițiată în Terapia cu Îngeri, Șamanism, Constelația Familiei, Tarot, EFT, Terapia IMAGO. Abordarea mea se centrează mult pe clarcunoaștere, astfel coaching-ul practicat de mine este cu precădere intuitiv. 

 

Am urmat cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Bogdan Vodă, urmărind să combin cele două specializări pentru a mă forma ca și Profiler. Ulterior m-am format ca Psychological Profiler în cadrul IntellPsy - Psychological Profiler Academy & Research.

 

Pe lângă cele menționate mai sus, am urmat diferite cursuri de perfecționare în domeniul meu și de-a lungul anilor am participat la zeci de evenimente de dezvoltare personală. Un eveniment fundamental pentru mine a fost conferința ”Celebrate Your Life” din SUA, din 2011, unde am cunoscut personalități importante din domeniu, precum Gregg Braden, Wayne Dyer, Sonia Choquette, Neale Donald Walsh, Doreen Virtue, Judith Orloff, Don Miguel Ruiz, Dan Millman, Harville Hendrix, Michael Tamura și mulți alții.

 

Am fost speaker în cadrul mai multor evenimente de dezvoltare personală precum ”Sărbătorește-ți Viața”, ”Zen Fest”, ”Yes Week”, ”Decembrie de poveste”, ”Empower”, ”Festivalul Internațional de Spiritualitate - Evoluție Conștientă”, ”Târgul Terapiilor Complementare”, programul ”Reinventare Feminină” (vezi webinar), ”Seri Pozitive” - un proiect al Asociației Schimbare Pozitivă, etc. Am publicat articole pentru diverse site-uri dedicate femeilor.

 

Susțin seminarii, workshop-uri și cursuri pe diferite teme de evoluție și transformare personală. Printre proiectele mele actuale cu frecvență se numără ”Seara de Meditație”, care are loc săptămânal, și cursul intensiv ”Metode de Autovindecare”, pe care îl susțin o dată la câteva luni, în funcție de cererea publicului.

 

Împreună cu soțul meu am creat site-ul www.jurnaldecuplu.com, un site dedicat evoluției individuale și în cuplu a partenerilor. De asemenea, tot împreună, susținem tabere pentru cupluri, seminarii, workshop-uri și conferințe pe tema relației de cuplu.

 

 

Se conecteaza cu usurinta la Sinele ei Superior, avand o intuitie foarte buna. Te conduce in mod autentic la calea spre tine, este sincera, deschisa, calda, generoasa. Este coachul cu care personal am rezonat cel mai bine. Niciodata nu iti da sfaturi, nu iti raspunde la intrebarile pe care le ai despre ceea ce ar trebui sa faci, ci te ajuta sa iti descoperi singur raspunsul. - Ioana J., Cluj

 

Ce a însemnat mai exact experiența coachingului cu Raluca? Ȋn primul rând, claritate și ghidare pentru a-mi crea existența pe care mi-o doresc. Pentru că da, am ajuns în punctul în care mi-am construit viața după regulile mele și sunt infinit recunoscătoare pentru faptul că am avut ocazia să lucrez cu Raluca.  - Roxana, Cluj

Participand la sedintele Ralucai am facut multe schimbari atat in viata personala cat si cea profesionala. - Daniel G., Cluj

"

"

​© 2015 by Raluca Rusu Coaching.

Proudly created with Wix.com

Parteneri

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White LinkedIn Icon
  • White Blogger Icon
  • YouTube - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now